100% biologisch

EU_Organic_LogoShrubs is een fruit azijnsiroop op basis van 100% natuurlijke en biologische grondstoffen.

Geen suikers toegevoegd

Shrubs bevat enkel suikers afkomstig uit de natuurlijke vrucht.

Shrubs, even voorstellen

Shrubs CocktailShrubs is een fruit azijnsiroop op basis van 100% natuurlijke en Biologische grondstoffen zonder de toevoeging van geur, kleur en smaakstoffen. Shrubs is vrij van kunstmatige toevoegingen en bevat enkel suikers afkomstig uit de natuurlijke vrucht.

Shrubs fruit azijnsiroop kan als basis dienen voor een frisse drank en kan als natuurlijke smaakmaker worden toegepast in dranken en cocktails

Gemaakt van vers fruit en Ediks

Shrubs wordt gemaakt van vers fruit en Ediks

Oneindig veel toepassingen

Shrubs is heerlijk als toevoeging in onder andere dressings en salades, yoghurt en ijs of als smaakmaker in dranken en cocktails…

Juryrapport Horecava Innovation Award

shrubsDe jury waardeert de brede toepasbaarheid, zelfs in de keuken, bijvoorbeeld in dressings. De balans zoet-zuur is in dit product goed terug te vinden. Hiermee onderneemt Ediks een poging om het consumentengedrag aangaande suikergebruik te beïnvloeden. Minder zoet is beter voor de gezondheid.

Shrubs winnaar Gouden Tavola 2016

Winnaar Gouden TavolaShrubs heeft de Gouden Tavola 2016 gewonnen in de categorie Delicatessen! De wedstrijd Gouden Tavola bekroont de beste innovaties in voeding en bepaalt mee wat morgen op het bord of in het glas van de consument komt.

De jury:

“Shrubs is een perfect alternatief voor gezoete frisdranken en toont dat een 100% natuurlijk product naast verantwoord en duurzaam ook erg lekker kan zijn.”

100% natuurlijke ingrediënten in 4 bijzondere smaken

E-mail ons